Hoppa till innehåll

Information

- Get your tickets here or on the bus

- Free cancellation before 12:00 day before departure

- Age limit 3 years

TripAdvisor

Certificate of Excellence from TripAdvisor between 2015-2022 for outstanding customer ratings.

City sightseeing från både land och vatten i ett och samma fordon!

Tripadvisor Traveler's Choice 2022

Utforska Stockholm från land & vatten med vår amfibiebuss

 

Välkommen till Ocean Bus - upplev Stockholm på ett unikt och spännande sätt! Med våra amfibiebussar tar vi dig på en oförglömlig sightseeingtur genom stadens gator och vatten. Som en buss som kan åka under vatten erbjuder vi dig en upplevelse utöver det vanliga och ger dig möjlighet att utforska Stockholm från två perspektiv - på land och till sjöss.

 

Upptäck Stockholms mest ikoniska platser

 

Vår amfibiebuss, även känd som båtbuss eller buss på vatten, tar dig med på en timmes rundtur genom stadens mest ikoniska platser. Med start och stopp vid Strömgatan 10 kan du enkelt ta dig till oss och börja din äventyrliga resa. Vår karta visar vägen och ger dig möjlighet att planera din sightseeingtur på bästa sätt.

 

Lyssna till fascinerande berättelser med våra guider

 

Under resan kommer du att ha förmånen att ha en liveguide ombord som talar både engelska och svenska. Vår kunniga guide kommer att ge dig intressanta fakta och berättelser om Stockholms historia och sevärdheter. 

Du kommer att uppleva stadens skönhet och charm medan du lyssnar på de fascinerande historierna.

 

Tillgänglig för alla

 

Ocean Bus är den ultimata lösningen för turister och lokalbefolkningen som vill upptäcka Stockholm på ett smidigt och underhållande sätt. Du kan njuta av den vackra staden, de historiska byggnaderna och de fantastiska vyerna samtidigt som du reser bekvämt i vår amfibiebuss. Och det bästa av allt är att du inte behöver välja mellan en sightseeingtur på land eller en båttur - med Ocean Bus får du båda delarna!

 

Prisvärda biljetter & flexibilitet för dina planer

 

Våra priser är konkurrenskraftiga för den unika upplevelse vi erbjuder. För endast 325 kr för vuxna och 270 kr för barn kan du vara en del av denna spektakulära sightseeingtur. Vi erbjuder också fri av- och ombokning fram till kl. 12:00 dagen innan avfärd, så du kan vara flexibel med dina planer.

 

Barn under 3 år kan tyvärr inte åka med oss för deras säkerhet. Vi strävar efter att ge en trygg och spännande upplevelse för alla ombord, och vi ber om din förståelse för denna åldersbegränsning.

 

Boka din plats idag och upplev Stockholm på ett helt nytt sätt

 

Så varför vänta? Hoppa ombord på Ocean Bus och upplev Stockholm på ett sätt du aldrig tidigare har gjort! Vår buss-båt kombination tar dig med på en resa du sent kommer att glömma.

 

Boka din plats idag och följ med oss på en spännande och minnesvärd resa genom Stockholm. Missa inte chansen att se stadens sevärdheter från både land och vatten. Välkommen ombord på Ocean Bus, din bästa partner för sightseeing i Stockholm!

 

Varför Ocean Bus?

 

  • Sevärdheter från två perspektiv: Med Ocean Bus får du det bästa av två världar. Upplev stadens mest ikoniska sevärdheter från land och njut sedan av en fascinerande båttur genom Stockholms vatten.
  • Kunniga liveguider: Våra kunniga liveguider ger dig intressanta fakta och berättelser om Stockholms historia och kultur. Du kommer att lära dig nya saker och få en djupare förståelse för staden.
  • Smidig och bekväm resa: Vår amfibiebuss är utformad för att erbjuda maximal komfort och bekvämlighet under din sightseeingtur. Sätt dig tillrätta och njut av resan utan bekymmer.
  • Prisvärda biljetter och flexibilitet: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för att göra din sightseeingupplevelse prisvärd. Dessutom kan du av- eller omboka din biljett fram till kl. 12:00 dagen innan avfärd, vilket ger dig flexibilitet i dina resplaner.

Bussen avgår från

STOCKHOLM

Strömgatan, 111 52 Stockholm

GÖTEBORG

Kungsparken 1, 411 36 Göteborg

Kontaktuppgifter

STOCKHOLM

hello@oceanbus.se

 

GÖTEBORG

hello@oceanbus.se