Logo

Frågor och svar

Här har vi samlat och besvarat de vanligaste frågorna. Har ni fler funderingar är ni alltid välkomna att kontakt oss via mail eller kom och prata med oss vid startplatsen. Vi har begränsade möjligheter att svara på mail under juli-augusti. Ohoj!

Från April-September kör vi i stort sett varje dag. Man kan se avgångstiderna genom att klicka boka sen välja antalet platser och välja ”fortsätt”.

Klicka på ”boka” och välj antal platser, i nästa steg kommer turlistan upp!

Du kan ändra eller avboka din biljett fram till 24h innan avgång. Ändring eller avbokning göra genom att logga in på mypage. Information finns i mailet du fick när du köpte biljetterna.

Ja. Det finns alltid en guide ombord som guidar både på svenska (20%) och engelska (80%).

Ja, men vi rekommenderar alltid att ni köper biljetter på vår hemsida. På plats kan ni betala med kort eller kontant. På hemsidan tar vi emot betalningar via kort eller Swish.

Nej.

Nej men besättning ombord är väldigt hjälpsam och assisterar gärna om någon passagerare behöver extra stöd.

Hund upp till till 10 kg är ok, däremot inte barnvagnar,  vi tillhandahåller dock lås som kan användas för att låsa fast barnvagnar och liknande vid avgångsplatsen

Tyvärr inte. Det är kapten som måste städa.

Ja. Alla platser är utrustade med säkerhetsbälten och flytvästar för vuxna/barn

Ja. Vi kör så länge det inte är is eller storm. Om så är fallet så kommer vi kontakta alla som bokat via mail/sms

Ca 50% land 50% vatten.

12 månader.

Boka antalet platser på oceanbus.se som presenkortsinnehavare. Ta sedan med presentkortet/värdebeviset till bussen som betalning.

Ocean Bus har barnbiljetter för barn 3-12 år. Barn under 3 år kan tyvärr inte åka med oss. Vi har inga erbjudanden för senior, student eller ledsagare.

Nej tyvärr. Han är lyckligt gift sen många år tillbaka.

Stockholm

Utforska staden från två olika perspektiv, vilket ger en minnesvärd och annorlunda upplevelse.

Läs mer
Göteborg

Upplev Göteborg på ett unikt sätt med Ocean Bus – din amfibiebuss för sightseeing i staden. Med vår båtbuss får du en oförglömlig rundtur genom stadens gator och vatten.

Läs mer